News

Store endringer!

Sat 9th Jan 2016 - 5:52pm : Gaming

 

Vi har gjort store endringer i våre League of Legends rostere.

 

I slutten av november knytta experiMENTAl eSports seg til League of Legends-laget Ambitious 5, og det ble vår nye mainroster. Etter at midlaneren vår, Børge Andreas "TiltBörg" Olsen, bestemte seg for å gå over til rollen som Coach, var det på tide å gjøre andre endringer også. Vi har dermed sikret oss ny midlaner, support og en sub til mainteamet, samt toplaner til Academy teamet. Velkommen til Kristoffer "n0rway" Støylen, Simen "Dressmann" Trondsen, Tomas "samoTomas" Østland Løvdal og Stian Joakim "Norvie" Øines!

 

Jeg følte de hadde en god infrastruktur og idealer som passer med mine egne. Gleder meg til å komme i gang, sier den ferske eXe-midlaneren, Kristoffer. Han har tidligere spilt for SupaGoatSmuggla i 1.div, og tar med seg verdifull erfaring til det ferske teamet.

 

Kristoffer "n0rway" Støylen

 

experiMENTAL eSports er kanskje nye i 2.divisjon, men mangler ikke ambisjoner. Målet er opprykk til 1.divisjon allerede første sesongen. Kristoffer mener sjansene for opprykk absolutt er der. "Det virker lovende! I forrige sesong så ville vi vært ligget veldig bra an, men nivået i 2.divisjon har hevet seg drastisk, så det gjenstår å se hvor mye de andre lagene har forbedret seg. Alt i alt føler jeg at vi har et solid roster, og er definitivt utfordrere til opprykk."

 

Får med seg LAN-kompis og Academy support

I tillegg til Kristoffer, har vi signert Simen "Dressmann" Trondsen og Tomas "samoTomas" Østland Løvdag til mainteamet. Simen er 18 år, fra Kristiansand og har tidligere spilt for BX3 Elektroniske Sportsklubb. Tomas på sin side, som blir vår nye sub, har deltatt på flere LAN sammen med Kristoffer. Dermed blir vår nye mainroster seende slik ut,

Simen, her fra tiden i BX3.

Eirik "eXe SeanZero" Olsen - Top

Martin "eXe Ambisiösen" Gihle - Jungle

Kristoffer "n0rway" Støylen - Mid

ADC blir presentert på et senere tidspunkt.

Simen "SKT T1 Dressmann" Trondsen - Support

 

Ny toplaner på Academy

Stian Joakim "Norvie" Øines blir en del av Academy teamet som kommer til å spille i 3.divisjon. Han har erfaring fra 2.divisjonsspill med Gosh Gaming, noe som forhåpentligvis vil hjelpe teamet å rykke opp til 2.divisjon. Nå mangler teamet bare en support, før vi er helt klare for Telenorligaen. Academy rosteren ser nå slik ut,

 

Stian Joakim "Norvie" Øines - Top

Jon Isak "eXe Corrupted" Grimsmo

Magnus "Maggie" Wiik

Yaozong "OMG Coo1" Ding

 

Dersom du ønsker å tryoute for support, ta kontakt via Facebook-siden vår eller på experimentalesports@hotmail.com.

 

eXe CEO

eXe CEO

Ole-Andreas Skår

Your Comments

Please register or login to post comments